Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Morvai Ferenc: Petőfi-temetés 2015

Majd ugyanezt megteszik a barguzini leletekkel s ha az összehasonlítás eredményes lesz, állami temetés megrendezése javallott! Sőt, erkölcsi kötelessége lesz ezt az utat választaniuk, az ország irányítóinak! Egyben örömüket kifejezve, hogy nemzeti költőnk még élt és alkotott, a rabságában is. RAJTUNK, CSAK A LEGSZÉLESEBB NYILVÁNOSSÁG SEGÍT! Mi, a lelkek megnyugtatásáért, megnyugvásáért hosszú évek óta küzdők, ezen lépéssel járulhatunk hozzá, az optimális, legésszerűbb megoldáshoz! /Az alanti infó terjesztésre ajánlott!/

Petöfi SándorI. Akadályok

— Mivel az elmúlt 25 év alatt az alábbi főbb akadályok történtek, még rosszabb akadályokra számíthatunk, ezért cselhez kell folyamodnunk a temetés lebonyolítása érdekében.

1. A '89-es kiutazáskor a nagykövetség elől rendőr jelenlétében a gépkocsimból ellopták a külföldi tudósok útleveleit.

2. A 7-es számú sír feltárásának napját követően két napon belül Magyarországon egy fényképről megállapították, hogy nőt találtunk.

3. A közvélemény előtt folyamatosan kigúnyolták személyemet és a Petőfi Bizottságot.

4. Hívtuk a Magyar Tudományos Akadémiát (MTA), hogy vegyen részt a kutatásban, de nem vett részt.

5. 1994-ben Kiskőrösön hátra összekötözték a kezemet, úgy megvertek, hogy több napig eszméletlen voltam, a gépkocsimat felgyújtották, és a hátamra írták, ha tovább folytatom, így jár a családom is.

6. Előkerült olyan dokumentum, amelyben elrendelték a megfigyelésemet, a beosztottamat információszerzés miatt megfizették, több évig megfigyelés alatt álltam.

7. Morvai Ferenccel szemben felerősödtek a fenyegetések. Morvai Ferencnek háromszor kellett a saját házát árverésen újra megvásárolni, mert a vállalkozásait tönkretették. De az általa fejlesztett technológiák értékesítésével újra talpra állt.

8. Volt olyan Petőfi bizottsági tag, múzeumigazgató, akinek egyszerűen megszűnt az állása.

9. Volt olyan területi középiskolai igazgató, Petőfi bizottsági tag, akinek egyszerűen megszűnt az állása.

10. Négy esetben szerveztünk nemzetközi tudományos konferenciát, az MTA egyetlen esetben sem vett részt rajta.

11. Az aktuális hatalom beépített két főt az expedícióba, az egyik híradós volt, a munkáját államtitkári beosztással honorálták. A másik régész volt, eltulajdonította a hajtincset, hogy megnehezítse a DNS-vizsgálatot. A szolgálatait az MTA kisdoktori címmel honorálta.

12. Az MTA egyszer vett részt egy tudományos konferencián Moszkvában, ahol csont méretfelvétel történt, de a méreteket meghamisították, hogy utólag igazolják a fényképről bejelentett nő állításokat. A Petőfi Bizottság ezen állításokat hang-, kép-, és írásos dokumentumokkal tudja igazolni.

13. A főváros részéről Demszky Gáborék befolyásolták az amerikai DNS-vizsgálatot, ezért az nem egyértelmű, a Petőfi Bizottság nem fogadta el.

14. Az újabb DNS-vizsgálathoz a Megamorv-Petőfi Bizottság fel akarta bontani a Fiumei úti temetőben a Petőfi-család síremlékét. Mindent elkövettek, hogy ne tudjuk felbontani.

A/ Öt évig pereskedtünk feleslegesen a fővárossal.

B/ Öt évig pereskedtünk feleslegesen a Belügyminisztériummal.

C/ Az aktuális kormány úgy döntött, hogy az utólag alakult kegyeleti bizottság az illetékes, amely nem adott engedélyt.

15. A Megamorv-Petőfi Bizottság több évi munkával felkutatta a vér szerinti Petőfi-rokonokat, akiktől vért vett újabb DNS-vizsgálat elvégeztetésére.

16. A Petőfi-rokonok vért adtak és írásban hozzájárultak Petőfi eltemetéséhez.

17. A Megamorv-Petőfi Bizottság elvégeztette a negyedik antropológiai vizsgálatot Kínában, és megállapítást nyert, hogy a 7-es számú sírban feltárt földi maradvány csontja 99,9 %-ban megegyezik a rokonok vérével.

18. Miután bejelentettük, hogy 2016. július 17-én, a megtalálás évfordulóján eltemetjük Petőfi Sándort, a Fiumei úti temetőben a családi sírboltba, az alábbiak történtek:

A/ Kiderült, hogy hirtelen, titokban műemlékké nyilvánították a családi síremléket. A temetési kérelmünket az utólag alakult nemzeti kegyeleti bizottság elutasította.

B/ A Petőfi-család síremlékét több méter magasan, hermetikusan körbekerítették, hogy ne lehessen odalátni, azzal az indokkal, hogy felújítják.

C/ A kerítés lebontását követően meggyőződhettünk róla, hogy nem volt felújítás, viszont látható a kövek elmozdítása.

19. Arra a kérdésre, hogy ez miért történt, nem kaptunk választ, csak gúnyos mosolyt. (Szerintünk kicserélték Petőfi rokonainak csontjait.)

20. Időközben megtudtuk, hogy kb. 3-5 éve Magyarországról Szibériában járt Kovács régész, aki kérte a burját kormányt, törvényes úton követelje vissza a Megamorv-Petőfi Bizottságtól a vizsgálatra 25 évre átadott Petőfi-csontokat, amelynek Morvai Ferenc nem tett eleget.

21. A Megamorv-Petőfi Bizottság tudomására jutott, hogy a magyar kormány kérésére Szibériában jeltelen sírba kellett volna a burjátoknak visszatemetni a Petőfi-csontokat, ezért Morvai Ferenc az Egyesült Államokba szállította, majd onnan szégyenszemre Magyarországra csempészte azokat. Jelenleg csak Morvai Ferenc tudja, hogy hol vannak a csontok.

22. Időközben a hatalom részéről valakik befolyásolták a Petőfi-rokonok egy részét (dr. Berendy Beatrixot és a Bognár családot), akik megvonták a Megamorv-Petőfi Bizottságtól a temetési jogot, nem véletlenül.

23. Dr. B.B. zsarolja a Petőfi Bizottságot, üzletet akar a Petőfi-kutatásból. Vannak, akik már üzletet csináltak, mint B. T. és K.I., miközben a Petőfi-kutatást Morvai Ferenc finanszírozta és finanszírozza egyedül.

24. A Megamorv Petőfi Bizottság cselhez folyamodott, más néven vásárolt egy sírhelyet a Fiumei úti temetőben. A vásárló személy átadta minden jogot a Megamorv-Petőfi Bizottságnak, hogy Petőfi Sándort oda temethesse.

25. A Megamorv Petőfi Bizottság tudományos alapon szeretné lezárni a kutatást, ezért a kutatásban eddig résztvevő országok tudósait és az MTA szakembereit meghívta 2015. április 15-ére, szakmai tudományos konferenciára.

26. A Magyar Tudományos Akadémia nem kíván részt venni a konferencián, ezért a Megamorv Petőfi Bizottság 2015. április 15-én befejezettnek fogja tekinteni a Petőfi-kutatást. Sajtótájékoztatón jelenti be a temetést, melynek időpontja 2015. július 17., 17 óra. Helyszín, a Fiumei úti Nemzeti Sírkert.

27. A Megamorv-Petőfi Bizottság teljes körűen a világban és Magyarországon élő magyarságot illetően megkezdte a szervezést a lelkes magyar emberek és a világháló segítségével a temetés lebonyolítására.

Petöfi kézirat

Petőfi kézirat

II. A temetés lebonyolítása

1. Különös tekintettel arra, hogy Petőfi Sándor nemcsak a magyar szabadság, hanem a világszabadság szimbóluma, Petőfi Sándor pártokon felül áll, ezért őt békésen, a munkásságához méltó módon, párt, vallási és faji hovatartozás nélkül, a külföldön és Magyarországon élő magyar emberekkel, a legszélesebb összefogással temetjük el.

2. Az 1-es pontban leírtak miatt, B. L. zeneszerzőt megbíztuk arra, hogy Sz.L. és B.J. közreműködésével készítsen egy szabadság himnuszt (oratóriumot) a temetésre.

3. Öt-hat neves színművészt kérünk föl Petőfi Sándor kiválasztott verseinek előadására.

4. Szeretnénk jelképesen bemutatni az 1-es számú pontban leírt összefogást, ezért ökumenikus temetést szervezünk, ahol a négy egyház lelkészei temetik el Petőfi Sándort.

5. 2015. július 17-én 14 órakor tervezzük a szabadság himnuszt (oratóriumot) a Hősök terén először bemutatni, a neves színészek által a kiválasztott verseket elszavaltatni.

Morvai Ferenc kegyeleti okokat is figyelembe véve búcsúzik el pár szóban Petőfi Sándortól, és felhívja a figyelmet Petőfi Sándor fiataloknak szóló munkásságára, az általa megfogalmazottak megvalósítására.

6. Körülbelül 16 órakor búcsúztatja el a négy egyház lelkésze kegyeleti szempontból Petőfi Sándort a Hősök terén.

7. A résztvevők vállon viszik Petőfi koporsóját a Fiumei temetőben előkészített sírhoz. A temetőben a négy lelkész befejezi az egyházi temetést.

8. A Hősök terére meghívott külföldi és belföldi magyar emberek a sírnál szó nélkül elvonulnak és egy szál virággal róják le kegyeletüket.

— A Hősök terén a rendezvényt és a temetőbe vezető útvonalat az előírásoknak megfelelően bejelentjük a Belügyminisztériumnak a biztonság szavatolása érdekében.

— A provokáció elkerülésére külön megbízunk egy őrző-védő céget, melynek ezer fővel külön is kell biztosítani a rendet. A beosztottaiknak sötét ruhában, széles nemzetiszínű szalaggal a karjukon kell megjelenni.

— A temetésen résztvevők a temetésről emléklapot és a Petőfi-kutatásról szóló kiadványt kapnak.

Kérünk minden kül- és belföldön élő magyar embert, hogy a lehetőségeihez mérten vegyen részt a szervezésben, jelenlétével emelje a temetés színvonalát, és akár tíz dollárral támogassa a fentiek lebonyolítását.

Tisztelettel:
Morvai Ferenc
Megamorv-Petőfi Bizottság Egyesület elnöke
Mátrafüred, 2015. április 5.

Forrás: Körlevél.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Financial Instrument BG/SBLC for LEASE or PURCHASE

(Brian Fitzgerald, 2017.06.07 22:24)

We Facilitate Bank Guarantee (BG) & Standby Letter of Credit (SBLC) Instrument Direct Mandate Provider of Fresh Cut Bank

Instrument for Lease/Purchase such as BG, SBLC, MTN

We are a Finance Industry Company professionals with over 15 Years Experience and a focus on providing Bank Guarantee (BG),

Standby Letter of Credit (SBLC), MTN (Mid Term Note) and LTN (Long Term Note) from some of the World Top 25 Prime Banks

primarily from Barclays, Deutsche Bank, HSBC, Credit Suisse e.t.c.

FEATURES:

Bank Guarantees & SBLC’s in Standard Formats from Major Banks! Amounts from $1 million to 5 Billion+ Euro’s or US Dollars

Great Attorney Trust Account Protection

Delivered via MT760 Swift with Full Bank Responsibility

MT799 and MT103 preadvice included

Brokers Always Protected

Purchase Instrument of BG/SBLC : 32%+2% Minimum Face Value = EUR/USD 1M-5B

Lease Instrument of BG/SBLC : 4%+1% Minimum Face Value = EUR/USD 1M-5B

We will be glad to share our working procedures with you upon request.

Name : Brian Fitzgerald

Email: secureinquiryfinance@gmail.com

Skype: secureinquiryfinance

WE OFFER LEASE BG, SBLC AND MTN

(Mark Andrew, 2017.05.23 03:00)

Finding a genuine provider of financial instrument is very challenging but we are certified Financial Instrument providers in United Kingdom. Presently, we only focus on BG/SBLC for Lease and Sale transactions. However, our Lease BG/SBLC is 6+2% and Sale at 40+2%.

Should you find this interesting and acceptable? Kindly, contact us and we shall review and respond with draft Contract/MOU within 48hrs maximum.

Please request for full procedure details if interested.

For further inquiry contact:
Mark Andrew
Skype:andrewmark1996
Email:andrewmarkhill360@gmail.com

Do You Need Bank Instrument To Fund Your Projects?

(Mr Tommy, 2017.03.30 04:15)

We are Providers of all types of BG and SBLC with the best workable procedures. Our BG/SBLC ranges from MT799, MT760,(Both two way confirmation), MT103/23, MT103 (Both can be one way confirmation and two way confirmation) in USD and EUROS. Issuing Bank ranges from Top world 25 banks with face value ranging from 1M EUROS/USD to 5B EUROS/USD

BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!!
Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and cases to our attention and in complete confidence we will work together for the benefits of all parties involve

For further details contact us with the below information Thank you.

Contact Person: Mr. Tommy Champion
Email: trustco.financeplc@gmail.com
Skype ID: trustco.financeplc

Mik a pénzügyi igényeit?

(James Cole, 2017.03.25 20:28)

Alkalmazza a gyors és kényelmes hitel fizeti ki a számlákat az alacsony kamatláb 2% .A további információkat e-mail: unitycredit111@gmail.com
Weboldal: http: //eversurecash.evenweb.com
TELEFON: +447546769978

 

BG SBLC LEASE AND SALES OF INSTRUMENT

(Robert Francis, 2017.02.20 15:46)

Dear Sir,

We are direct providers of Fresh Cut BG, SBLC and MTN which are specifically for lease/sales, our bank instrument can be engage in PPP Trading, Discounting, signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges, Real Estate and all kind of projects. We do not have any broker chain in our offer or get involved in chauffeur driven offers.

We deliver with time and precision as sethforth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable, below is our instrument description.

The procedure is very simple; the instrument will be reserved on euro clear to be verified by your bank, after verification an arrangement will be made for necessary bank documents and stock testing expenses, the cost of the Bank Guarantee/Standby Letter of Credit will be paid after the delivery of the MT760,

Description OF INSTRUMENTS:

1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC)
2. Total Face Value: Eur/USD 5M MIN and Eur/USD 10B MAX (Ten Billion EURO/USD).
3. Issuing Bank: HSBC Bank London, Barclay's bank London and USA,Credit Suisse and Deutsche Bank Frankfurt.
4. Age: One Year, One Month
5. Leasing Price: 6% of Face Value plus 2% commission fees to brokers.
6. Delivery: Bank to Bank swift.
7. Payment: MT-103 or MT760
8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

We are ready to close leasing/Purchasing with any interested client in few banking days, if interested do not hesitate to contact me.(WE MOVE FIRST).

Regards,
Robert Francis,
Skype: robfrancis7
Phone: +447546769978
Phone: +447031956543
Email: robertfrancis767@gmail.com

Credit fedezet nélkül.

(STB GROUP, 2016.12.21 22:50)

Kölcsönözni akár $ 5.000.000 személyes vagy üzleti célokra.
Lépjen kapcsolatba velünk.
E-mail: link.stb11@gmail.com

Best offer for BG/SBLC for lease or sale

(Speeckaert Bernard, 2016.08.22 13:33)

We are major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable.

DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
4. Age: One Year, One Day
5. Leasing Price: 4+ 1%
6. Sale Price: 32+2%
7. Delivery by SWIFT .
8. Payment: MT103-23
9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

If you have need for Corporate loans, International project funding, etc. or if you have a client that requires funding for his project or business, We are also affiliated with lenders who specialize on funding against financial instruments, such as BG, SBLC, POF or MTN, we fund 100% of the face value of the financial instrument.
Inquiries from agents/ brokers/ intermediaries are also welcomed; do get back to us if you are interested in any of our services and for quality service.

Name : Speeckaert Bernard.
E-mail : speeckjulesbern@gmail.com
Skype id : speeckbern47

oliviadaniel93@gmail.com

(olivia daniel, 2016.08.15 20:45)

Keres egy kölcsön? Ön a megfelelő helyen a hitel megoldások itt! Global Finance Limited ad hitelt a cégek és magánszemélyek egy alacsony és megfizethető kamatláb 2%. kérjük, forduljon hozzánk e-mailen oliviadaniel93@gmail.com


ALKALMAZÁSI ADATOK

1) Teljes név:
2) Ország:
3) Az a cím:
4) Állami:
5) Nem:
6) Családi állapot:
7) Foglalkozás:
8) Telefonszám:
9) A jelenlegi helyzet a munkahelyén:
10) Havi jövedelem:
11) A hitel összege szükség:
12) Hitel időtartama:
13) célja hitel:
14) Vallás:
15) már alkalmazott előtt:
16) Születési idő:
Kösz,

Hitel ajánlat

(Robert Reel, 2016.07.09 23:24)

Helló mindenki! Ön megszerzésében érdekelt üzleti hitel, személyi kölcsön, lakáshitel, autó hitel, diákhitel, adósság konszolidációs hitelt, fedezetlen hitel, kockázati tőke? stb .. Vagy voltál megtagadják a kölcsönt a bank vagy más pénzügyi intézmény valamilyen okból? Soha ne add fel, amit igazán akar. I Pastor Robert van arra, hogy adja kölcsön a javára a pénzügyileg kevésbé kiváltságos vagyok egy privát hitelező, hitelezés az egyének és együttműködnek szervek megfizethető kamatláb 2%. Érdekel?

E-mail Me: dominionloanfirm.ltd@gmail.com vagy info@dominionfinancialserviceslimited.com


Kap egy ingyenes üzleti vagy személyi kölcsön .

(Hanusi Pal, 2016.05.16 09:11)


Van szüksége Személyi kölcsön ?
Üzleti készpénz hitel?
Fedezetlen hitel ?
Gyors és egyszerű hitel?
Gyors jelentkezési folyamat ?
Engedélyek 24-72 órán belül ?
Nincsenek rejtett költségek hitel?
Finanszírozás kevesebb, mint 1 hét ?
Get fedezetlen működő tőke?
Itt az alkalom, hogy a hitel cégünk kamatláb 2% -os. Kölcsönök
Lépjen kapcsolatba velünk: hanusiinfo1@gmail.com

Alkalmazni, és kap pénzt a lehető leghamarabb egy privát hitel cég

(Zydrunas Jasinskas, 2016.05.07 22:17)

Kért-e a hitel, és egy vagy több okból is már urned le? itt a lehetőség az Ön számára, mi ad hitelt az olyan felelős hitelfelvevő a világban, amely jól működik az alacsony mértéke 4% -os kamattal, és egy időszakot 1-50 év. alkalmazzák most (zydrunasjasiinskas111@gmail.com).

Ti

(zydrunasjasiinskas111@gmail.com).

(Zydrunas Jasinskas, 2016.05.06 19:22)

Ennek célja, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot, hogy mi adja ki kölcsön egy olcsó és megfizethető kamatláb 4% és időtartamra 1-50 év, és a hitel lehet euró, dollár vagy font függően a hitelfelvevő választása. További információ e-mail: (zydrunasjasiinskas111@gmail.com)

Alkalmazni, és kap pénzt a lehető leghamarabb egy privát hitel cég

(Zydrunas Jasinskas, 2016.05.06 19:20)

Szüksége van egy személyes vagy üzleti hitel stressz nélkül és gyorsan jóváhagyása? Ha igen, lépjen kapcsolatba velünk még ma, mint mi jelenleg kínál kölcsönöket remek kamatláb. A hitel biztosítékául és biztonságos, ügyfeleink boldogság a mi erősségünk. További információ és jelentkezés, lépjen kapcsolatba velünk (zydrunasjasiinskas111@gmail.com).

KACSOEE@GMAIL.COM

(KaCSÓ eMESE ERZSÉBET, 2015.07.17 23:01)

kÉRNÉM SZÉPEN ENNEK A VERSNEK A TELJES SZÖVEGÉT, MERT NEM MINDENT TUDOK KIOLVASNI!

kÖSZÖNETTEL TISZTELETTEL!
SAJNÁLATOS ,HOGY EZ TÖRTÉNIK MAGYARORSZÁGON!

Re: KACSOEE@GMAIL.COM

(Poór József, 2015.07.31 12:37)

szeretnem elolvasni a talált verset

Sándorfalva Szent Imre u.49

(Kucsera zoltán, 2015.07.24 15:00)

Petőfi kutatásához!
A Tudományos Akadémia kifogásaival kapcsolatban a következőkre hívom fel a figyelmet. Petőfi nem egy szálfa termetű ember volt, tehát a csontváz hasonlíthat egy női csontvázra. A fogazatára jellemző kiálló szemfog sem teljesen egyedi eset, de ritka rendellenesség. A Barguzimban megtalált csontváznak véletlenül nem voltak ottani leszármazottaik, akik tiltakoztak volna a kihantolás ellen? Az MTA tudósai az országhatáron túl keressenek és hantoltasson ki egy a Petőfihez méreteiben hasoló, a személyiségi jegyeihez hasonlító emberi csonvázat! Szerintük egyszerű ez, nekik hanyadjára sikerülne? És akkor még a DNS tesztnek is feleljen meg!
Petőfi a maga korában már olyan ismert személyiség volt, hogy csak úgy nyomtalanul nem tünhetett el. Fogsába esve és elhurcolásával igen, eltünhetett. Az Osztrákoknak tudniuk kellett róla. Több lehetőség is lehetett volna arra, hogy a legközelebbi hozzátartozójának a DNS tesztjével bizonyítást nyerjen kié a csontváz. Morvai úrnak inkább lett volna érdeke, hogy elzárkózzon a DNS teszttől, mert így kárba veszett vonlna a fáradozása.
Az MTA, ha arról értesült volna, hogy a Petőfi csontváza a holdon van, ami lehetetlen, nekik akkor is komolyan vizsgálni kelett volna az esetet. Ezek után a március 15.-ei ünnepségeket nem kell a néppel együtt ünnepelniük. A Petőfivel kapcsolatos hozzáállásukkal magukat minősítették!

Sándorfalva Szent Imre u.49

(Kucsera zoltán, 2015.07.24 14:55)

Petőfi kutatásához!
A Tudományos Akadémia kifogásaival kapcsolatban a következőkre hívom fel a figyelmet. Petőfi nem egy szálfa termetű ember volt, tehát a csontváz hasonlíthat egy női csontvázra. A fogazatára jellemző kiálló szemfog sem teljesen egyedi eset, de ritka rendellenesség. A Barguzimban megtalált csontváznak véletlenül nem voltak ottani leszármazottaik, akik tiltakoztak volna a kihantolás ellen? Az MTA tudósai az országhatáron túl keressenek és hantoltasson ki egy a Petőfihez méreteiben hasoló, a személyiségi jegyeihez hasonlító emberi csonvázat! Szerintük egyszerű ez, nekik hanyadjára sikerülne? És akkor még a DNS tesztnek is feleljen meg!
Petőfi a maga korában már olyan ismert személyiség volt, hogy csak úgy nyomtalanul nem tünhetett el. Fogsába esve és elhurcolásával igen, eltünhetett. Az Osztrákoknak tudniuk kellett róla. Több lehetőség is lehetett volna arra, hogy a legközelebbi hozzátartozójának a DNS tesztjével bizonyítást nyerjen kié a csontváz. Morvai úrnak inkább lett volna érdeke, hogy elzárkózzon a DNS teszttől, mert így kárba veszett vonlna a fáradozása.
Az MTA, ha arról értesült volna, hogy a Petőfi csontváza a holdon van, ami lehetetlen, nekik akkor is komolyan vizsgálni kelett volna az esetet. Ezek után a március 15.-ei ünnepségeket nem kell a néppel együtt ünnepelniük. A Petőfivel kapcsolatos hozzáállaásukkal magukat minősítették!

KACSOEE@GMAIL.COM

(KaCSÓ eMESE ERZSÉBET, 2015.07.17 23:02)

kÉRNÉM SZÉPEN ENNEK A VERSNEK A TELJES SZÖVEGÉT, MERT NEM MINDENT TUDOK KIOLVASNI!

kÖSZÖNETTEL TISZTELETTEL!
SAJNÁLATOS ,HOGY EZ TÖRTÉNIK MAGYARORSZÁGON!

3360.Heves,Tűzoltó út 20.

(Tóth Lajos, 2015.07.16 09:51)

Igen Tisztelt Morvai Ferenc! Gratulálok a kitartásodhoz,hittem benned elejétől fogva!

1116 Budapest, Rátz László u. 86.

(Kesselyák Péter, 2015.07.13 17:13)

Petőfit a családi sírbolton kívül eltemetni óriási könnyelműség és hiba. Őrizetlen hamvait ellophatják onnan és megsemmisíthetik.
Meg kell várni, amíg a helyzet megérik a családi sírba történő ünnepélyes temetésre!